Vegansk mayonnaise

Indeholder reklame

Mange er bange for, at de er nødt til at afskære mayonaise når de bliver veganerer, men dette er heldigvis ikke tilfældet.
Dette skyldes, at der ikke er mange veganske mayonaiser på markedet og desværre næsten aldrig nogle i supermarkederne. Så mange nystartede veganerer tror fejlagtigt, at de skal lave det helt fra bunden af.
Vi går selv ind for at lave alt fra bunden, hvis man vel og mærke har tiden til det i hverdagen. Dette indlæg handler dog om den nemme løsning, vi har nemlig fundet to af de bedste veganske mayonaiser frem, hvorpå du kan vælge mellem tube eller glas.

Jeg vil herunder skrive lidt om varianterne, selvom der ikke er stor forskel på de to nedstående.

Vegansk mayonaise

Vegansk mayo på tube

Køb her

Mayonaisen fra Naturara, smager helt som almindelig mayo og minder meget om “normal” mayo. Den er økologisk og indeholder ikke nogle e-numre. Derudover er den glutenfri.
Pris: 23,75 kr.
Ingrediensliste:
Solsikkeolie, vand, eddike, majsstivelse, sennep (vand, sennepsfrø, eddike, cider eddike, havsalt, rå rørsukker, gurkemeje), rå rørsukker, havsalt, ærteprotein, fortykningsmiddel: johannesbrødgummi.

Vegansk mayo på glas

Vegansk mayo på glas

Køb her

Den veganske mayonaise fra Byodo, er brugbar til en bred vifte af retter. Den er meget almindelig i smagen og kan bruges til næsten alt.
Den er også økologisk og glutenfri,
Pris: 32 kr.
Ingrediensliste: Solsikkeolie, vand, eddike, rørsukker, solsikke protein, havsalt, Dijonsenf (vand, eddike, BRAUNSENFSAAT, havsalt), majsstivelse, fortykningsmiddel: Guargummi.