De bedste veganske kogebøger

Indeholder reklame

Uanset hvor kreativ man er, har de fleste mennesker brug for inspiration en gang i mellem, derfor har vi her samlet nogle af de bedste veganske kogebøger. 
Hvad end du leder efter opskrifter på lagkager eller en simple pastaretter, så finder du det her.
Der har i de seneste par år, været en stor forøgelse i mængden af veganske kogeboger, det er fantastisk, men det gør det også en smule mere forvirrende. Det er dertil også blevet markant nemmere, at inkludere lækre retter i veganske kogebøger, hvor det er muligt at købe ingredienserne i et almindeligt supermarked. 

Hvilken kogebog man synes er bedst, vil altid være en smagssag, men vi har forsøgt at komme med et bud på 3 rigtig gode kogebøger. Vi har udvalgt 2 kogebøger som indeholder hverdagsretter og 1 kogebog som indeholder desserter. 

 
Veganske Livretter – Thomas Erex
Køb den her

Thomas Erex er stifter af Mad med Medfølelse og driver til daglig bloggen Kærlighed & Kirkærter. 
Thomas har skabt en fantastisk bog som indeholder mange forskellige veganske retter, den dækker alt fra morgenmad til kager og smoothies. 
Thomas skriver selv følgende om bogen:
De fleste opskrifter er sunde (og glutenfri), men det har ikke været min intention at skabe en sundhedsbibel, så der er også kage (rigtig kage – med sukker og olie), der er retter med sojakød, hvedekød og vegansk ost. Og der er masser af mayo.” – Thomaserex.com

Den store veganske kogebog
Den store veganske kogebog – Áine Carlin 
Køb den her

Áine Carlin er en af de førende veganske kogebogsforfatterer i Storbritanien. Den Store Veganske Kogebog har over 125 opskrifter, fordelt på 240 sider, disse opskrifter er både til nybegynderen og den mere erfarne veganer. 
Áine Carlin har skrevet adskillige veganske kogebøger, hvoraf de alle har rigtig gode bedømmelser. 

Mia Sommer veganske fristelser
Veganske Fristelser – Mia Sommer
Køb den her

Mia Sommer er et velkendt ansigt i den veganske verden, hun er forfatter af bogen Vegansk Velvære og driver til dagligt sin egen populære madblog.
Ovenstående bog omhandler udelukkende søde sager, du vil b.la. finde lagkager, tærter og sundere kager, blot for at nævne nogle opskrifter fra bogen. 
Veganske Fristelser indeholder 98 opskrifter, fordelt på 265 sider.
Mia Sommer driver til daglig en madblog, du kan finde den her: https://miasommer.wordpress.com/