Veganske kopnudler

Indeholder reklame

Det er er ikke altid let at finde veganske kopnudler, i danske supermarkeder. Der er enkle steder som har det på lager, heriblandt har jeg hørt, at LIDL har haft det. Der er med stor sandsynlig også nogle varianter i diverse grønthandlerbutikker. 
De fleste kopnudler, som bliver solgt i supermarkeder, heriblandt mærker som Nissin og Coop, indeholder desværre mælk.
Det er til tider nemt at forveklse veganske og ikke veganske nudler, da der i de fleste kopnudler er forholdsvis mange e-numre, hvilket ikke altid markeres ift. om det ikke er vegansk.

Jeg har fundet et alternativ på Økovejen.dk som der både er økologisk og vegansk, de har dog kun en variant. Det særlige ved dette produkt er, at den ikke har nogle ukendte e-numre gemt i sig, når man kigger på ingredienslisten er det udelukkende ingredienser som giver god mening at tilføje.

Vegansk kopnuddel grøntsagssmag
Se den her

Nemlig.com har også en variant af nudler, den indeholder dog flere e-numre, det er dertil heller ikke direkte kopnudler, men instant noodles i plastik indpakning – se den herDer har været meget snak om at LIDL havde nogle instant noodles, men de har ikke været til at finde ved mine seneste besøg i butikkerne. 

Hvis ovenstående ikke er noget for dig, så er der også et sidste alternativ, nemlig at købe nogle gode veganske nudler og grøntsagsboullion.
Det tager næsten samme tid at lave som kopnudler, her kræver det blot at du er hjemme.
Jeg plejer at købe standard tørre nudler i Fakta, den plejer at være placeret i deres orientalske sektion, de tager kun 3 min. at tilberede. Kombineret med en god type all round krydderi (anbefaler Urtekrams) og en lille smule sauce, så går du ikke galt i byen. 

Hvis du har fundet et andet sted som sælger veganske nudler, så skrev endelig til info@veganskepriser.dk, så tilføjer jeg det hurtigt til listen.